BC - live the dream

poco loco in the coco

Kategori: Allmänt

Hej hopp alla glada svennar! Här rullar dagarna på och helt plötsligt var det söndag.. Har haft det riktigt skönt och bara slappat.. Är så inte redo för att börja plugget igen. nästa måndag lixom, kom igen.. Hur kan sommaren gå så fort? Fan va skönt det ska bli att bli klar med plugget och bli arbetslös. Vilken grej len! Var på ett museum med pre columbain art här om dagen och jag kan bara säga en sak, dom gamla peruanerna var fett kinky. skulle egentligen lägga upp en bild här men har tydligen glömt sladdjäveln hemma alternativt supit bort den då jag av nån anledning kände att det var viktigt att ha med sig kamerasladden ut på krogen, på ett säkert ställe lixom.

Fiesta de gracia är nåt helt sjukt. Har aldrig sett så många människor på samma ställe. Gracia är enligt info ett område ungefär lika stort som gamla stan, på denna yta pressas tydligen ca 2 miljoner människor ihop under en vecka. skärpning larsa. det hela verkar iaf mest g ut på att sitta/gå runt på gatorna och dricka öl ur plastmuggar eller röka braj om man nu sysslar med sånt, och det gör ju alla här. lika fördomsfullt som sant.

Ikväll ska vi ut och röja eftersom att alla verkar vara lediga idag, första gången.. och så är det ju annas sista utekväll här  i smeten för sen måste hon packa ihop livet och flytta hem till swe. är dock liiite tveksam till vad man får för insatser från sina suparpolare ikväll. själv sitter man ju nu kl 5 på eftermiddagen och tar en öl, sniffar rökelser och läser guillou. meningen med livet typ. hilda var uppe en sväng men var så trött att hon var tvungen att gå o lägga sig igen. hur ska detta sluta? ensam och full i barca som vanligt =) hoppas inte alla (hilda o anna) bryter ihop och börjar grina ikväll för att anna ska flytta hem. eller inte innan typ kl 5 på morgonen när man ändå är för full och kanske har hitta nån att dela taxi hem med. och nej, jag sitter inte längst fram i taxin.

puss på er / johanna

Kommentarer


Kommentera inlägget här: