BC - live the dream

äntligen valborg, jag har läntat hela året. eller? eh...

Kategori: Allmänt

oj då har visst inte bloggat på flera dar så här kommer ett litet lägg.

idag har min dag sett ut ungefär såhär: vaknade och vilade ögonen på ett läckert blåställ, rekomenderas varmt till er alla. tagga in till stan o lämnade tillbaka skorna som jag o emmeth funtade på att dela vårdnaden om, men dom var lixom lite dyra efter helgens bravader.. så dom åkte tillbaka. lyckades snitsla mig genom stan utanatt köpa nånting annat. inte ens nåt skit från HM. bra va? det skulle iaf aldrig elin ha klarat. eller hon kanske tillfredsställer sina behov på nätet nuförtiden som så många andra?

sen gick jag hur som helst på bolaget (som vanligt) skönt att när morsan ringde här om dan var hennes  första fråga följande:  "Hej hej, är du på bolaget"? kl 12 på en lördagmorgon lixom.. vad gör man för intryck nu för tiden?? ska faktiskt dricka lite vin ikväll, det gör ju jag nte så ofta. eller om nöden kräver. men i morse vaknade jag och kände att fan, det skulle nog va gott med lite vitt. sjukt. köpte en pava till syrran också, man måste ju försöka fortsätta vara kriminell på alla de sätt som går även fast man börjar bli lite äldre och visare (?) äldre och fullare iaf och fulare kanske.

hur som helst.

gled hem efter att ha köpt lite smask till oss till kvällen. köttfärssås som vanligt. ni får cola lime och grillchips också om ni vill bara för att ni e så söta. ny portkod 2047.  la mig för att läsa lite runt lunch, somnade tydligen och vaknade nu. så det kanske börjar bli dax att hoppa in och rengöra sin skäl. om det är möjligt. får kanske nöja mig med utsidan, för den tyngre vårstädningen av skälen kanske man borde be basse om hjälp. han kan väl göra en exrocism eller nåt. nej, jag vet inte hur man stavar till exrocism och orkar inte kolla upp det heller.

längtar grovt efter er och hoppas att vi alla nån gång långt i framtiden dör tillsammans och blir begravna i en fet famlijegrav, och kan ta samma buss till nangijala eller nangilima. tråkigt att göra en så lång busstur själv. kröka lite

pussel i pussel från johanna in the panna

ps. om vi inte vet vad vi ska göra ikväll, om vi känner för att göra nåt särskilt så kan vi ju gå upp till vitan o spöa fjortisar.











ko?

Kategori: Allmänt

Jag får egentligen inte skriva för Emmet.. För vi ska ut på barrunda här i krokarna.. Eller Elin vill till söder...och jag antar att det är hon som bestämmer i slutänden..brukar bli så liksom.. Jag o emma liksom...värsta mesarna..
Nej, sorry emmet som sitter här o ser allt jag skriver...Det här e kul ju...borde vi göra oftare.. nu är det som att jag pratar med dig...fast tyst...som telepati kanske??
Oj, vi kanske dog nu,,eller jag vet inte.. undrar om man skulle kunna kontakta varandra då? vad tror du emmet??
_hon nickar instämmande..så att ni vet!!
(hon säger också att elin inte skulle tro på det..o det håller jag med om.. fast lisa är nog på(det var jag som sa))

Nej, nu har vi viktigare saker att göra.. ska ut o kolla läget i hammarby sjöstad... mitt andra hem(eller önskehem) Men när jag blir rik på hotellet...då jävlar!! Hej//jessica

guapisimas!!

Kategori: Allmänt

idag har jag ätit min första mjukglass med blandströssel, den var maravilloso!! mmm.
jag och jorken ska till barcelona i juni..lite sol, bad och bärs innan man börjar jobba,  perfekt.!
nej nu ska jag packa, kommer ner imorrn och är nästan, nästam hemma hela sommarn sen, lite i uppsala men det är ju nära iaf. oooh i´m coming home!!
ta hand om er allihop och ha det bäst, vi ses snart

puss puss

Thaiboat på fredag

Kategori: Allmänt

Hej alla glada och oglada! Här kommer lite info om fredagen för dom som är intresserade... Vi taggar till thaibåten och sänker ett par öl nån gån på eftermiddagen, eller när folk har slutat jobbet/skolan eller vad man nu sysslar med. SMHI har lovat 18 grader och sol så det borde ju kunna bli en trevlig historia. Hoppas dom kör hela kitet med thaiservitörer, det skulle du gilla va Jessi?
Eftersom att det är löning så har ju folk inga pengar, och då kan vi ju knalla upp till mig ett tag. Sitta i köket, som var så trevligt sist, och lyssna på lite trevlig musik, och dricka några trevliga öl. Emma langade idén om vidare barhäng på söder. och det låter ju, trevligt.
Man måste ju ladda upp inför lördagen, inte för att jag vet vad som händer. Men jag har hört rykten om att folk åter igen vill köra en dubbel. Fine by me.

20827-92

Så jobba på, nu är det bara typ två dar kvar sen är det helg igen. fan vad fort det går. jobba hårt, betala er skatt och se glada ut.

puss / joyrsch



Johannas dagbok årgång 1997

Kategori: Allmänt

Tjejer, om ni har några gamla dagböcker som ligger och skräpar tycker jag ni ska ta fram dom och unna er lite rolig läsning. Hittade en dagbok från högstadiet här om dan och det var huur kul som helst att läsa. Shit vilken liten snorunge man var... Här kommer ett utdrag...

------------------------------------

"SHIT! Fett mé knas. Lisa skulle ha åkt på spö av Jenny Montilla o c:o. En av hennes polare hade åkt på spö i lördags på ett café. Sen hade Jennys polare pekat ut Lisa i skolkatalogen! menlisa var hos helle hela lördagen. Helle träffa Jenny M igår när hon letade efter Lisa. Allt ordnade sig, men Jenny o c:o kommer till högdalsgårn ikväll för att fixa nån jävla Petra!? Jag ska dit o snacka me jenny montilla. "
------------------------------------------------------------------

"Igår lördag var alla vi tjejer typ 15 st på väg till en fest i huddinge. när vi kom dit fick vi inte komma in. det stod några brudar o grabbar i fönstret ovanför oss där den såkallade "festen" skulle vara. dom såg askaxiga ut och föreslog att vi skulle dra! Brudarna i fönstet skickade ner grabbarna som började tjaffsa. en grabb skulle vara ball och gick på helle o putta till henne. senare kallade han mig hora.
jag ba: "Ja, vill du ha nåt eller?"
Han: "Nej, jag knullar inte horor!"
Jag ba "nej, du tänder väl inte på tjejer över huvud taget....
KNÄCKT!!"
--------------------------------------------------------------------
"Helle har sagt till hilda att jag pratar skit om henne! Det gör jag inte! Helle kan suga. Men ikväll ska jag på fest hos Helle. Då får vi se vad som händer..."

----------------------------------------

"Fan, jag vill träffa lite nya grabbar, helst utlänningar, men alla i tjejligan är så jävla... jag vet inte!! Ingen diggar utländska killar och ingen vill ut och sansa, för på discon är "det bara turkar". Det är det ju inte! So what! Rassar!!!"

-------------------------------------------------------------------------------------

Herre gud, jag försökte typ spela tuff inför min dagbok... KNÄCKT!!!

fortsättning följer..... / Johanna


och några till..

Kategori: Allmänt

image89image90image91

Tja!
Var tvungen att lägga upp ett par till...
Har precis kommit hem och har kokat ihop en middag bestående av stora vita bönor,, majs, rivna morötter och broccoli.. Herregud vad ogott!! Men så är det ju ibland.. Tomt i kyl o frys..Nu ska jag försöka söka efter en finsk låt som vi sjunger å jobbet.. Typ.. kolme varista isto vajlale sillivattisäle sillivattisäle yksi isto pois nånting går den.. råskön.. jag tror att den handlar om tre fåglar som försvinner..(och det är inte den där vanliga..)

Förresten...såg ni vet vem idag på gymet.. Eller jag hade dans så såg jag att han gick förbi.. Försökte dra ut på svängarna ännu mer så att det skulle se proffsigt och grymt ut.. Tyvärr fick det motsatt effekt.. Plus att jag typ trampa snett i samma veva.. Jaja,, så över honom...
Just det! Måste skriva ett personligt brev nu till skolorna.. Fan, vad risigt.. aja, vi får se.. kanske kan lägga upp det här sen så kan ni garva lite..eller inte.. PK Jessica

skööööönt"!!!

Kategori: Allmänt

image88

Oj Oj oJ vad underbart man kan ha det, det var typ 50 grader,,helt sjukt, ok måste åk atill thailand nu!!!!! kram på er kära vänner tack för i helgem förrestennPUSS

Mer temafester tack!

Kategori: Allmänt

Mer temafester! Det e ju inte varje dag man får klä upp sig i sina finkläder lixom. Red light night hos Lisa och Tobbe var ju en festlig historia. Och ja, jag ber lite om ursäkt för mitt beteende där när vi battlade om presenterna. Men jag står fortfarande fast vid att Elin borde ha gått på nån annan.

Så Lillan, glöm inte att lufta idén med dina päron om en temafest i sommar. Vi bjuder som på en kryssning eller middag eller nåt om dom bjuder på huset. Jessi har lovat att städa allt dan efter, själv kan jag inte garantera nåt.

20827-87

Emma, när ska vi gå på en riktig lack o läderfest? Jag vet ju att du blev sjukt sugen och att du vill använda dina höga stövlar igen.

pussel i pussel / Joyrsch




Hejsan underbara söta

Kategori: Allmänt

Hejjsan hej

Tänkte tacka för den trevliga "halv"dan (för mig) hos Elin igår me er..
Det kan inte bli mycket bättre än så...kärlek i allra högsta grad...

Undrar om det var fler än jag som fick ett  litet lyckorus när söndagsfilmen rullade igång igår... ?
Hade mycket svårt att sluta kika så nu måste jag hem till m&p å hämta filmen så jag kan kolla hela..

Hoppar till någe annat på en gång satan va långt det är, tills det blir onsdag...detta är mina nya favouritdag denna månad för att lönen trillar in på kontot då...mycket  mycket välbehövd..
Sen blir det galej i helgen....jag längtar.....

Kram till alla underbara sötaste
Lillan

Lööööööööve

Kategori: Allmänt

Hej! Jag har filosoferat lite om kärlek i kväll och nu tänkte jag dela med mig lite av det, för jag blir tokig...kommer inte fram till nåt!! Jag undrar: när eller om man träffar sitt livs kärlek är det då ödet el slumpen som styr? Har alla en soul mate som det är meningen att det ska leva resten av livet med? Vad händer om man springer på sin soul mate och man inte fattar det? Han kanske inte ser ut som den drömman man har föreställt sig!? Eller gäller det bara att vara på rätt platts, vid rätt tid? Men är det så att vissa människor är menade för varandra så tror JAG att de hittar varandra. Det vill jag tro iaf. Ödet, hmmm..man tror ju inte på det fria valet om man tror på ödet, valet att välja att älska den man vill!? Jag blir snurrig av allt tänkande.

Jag  väljer iaf att tro på evig kärlek och har ödet  något med i spelet att göra är det väl helt ok för mig. Aja nu får ni ha en fortsatt bra kväll o sova så gott. Natti, kramar om er. /Lärkan


 

sommar!!!!

Kategori: Allmänt

image80

visst ser det helt jävla underbart ut.... (bara en till..)

20827-77

Kategori: Allmänt

20827-77

20827-76

Kategori: Allmänt

20827-76

Petter.....

Kategori: Allmänt

KOmmer ni ihåg den här lilla krabaten,,,,Lilla gulliga petter.. Jessi, han hde det bra hos oss va??speciellt den natten han spenderade på vårat badrumsgolv den lilla stackaren tur var väl att ingen trampa ihjäl honom.. Ville bara att han skulle veta att vi inte glömt honom, så alla ni ge petter 30 sek av erat liv och tänk på allt gott han gjorde...(men jag tror nog att han har det bättre hos sin nya familj)puss på er och på dig petter hoppas du har det bra  petter and out

det e på toan det händer

Kategori: Allmänt

Emma, jag ser fram emot lite toilet lovin från dig på lördag. Det e ju på toan det händer, och Tobbe har ju en riktigt stor... toalett.


20827-75

Aktiviteter..

Kategori: Allmänt

Hejsan hej

Mysigt me mys hos Elin på fredag.. ska vi käka oxå eller får man kirra d sjäjv?

Jag ska iaf hänga me systrar å massa  brudar på tjejmiddag hos sys,, sen ska vi tydligen ut å svänga våra lurviga..
d e ju inte helt fel kanske kan se till å springa in i en viss karlslok..helt oskyldigt asså.. utan förväntningar..d kan jag ju intala mig själv för jag vet att jag kommer bli rå besviken om jag inte stöter ihop me´n

Har en riktig mys känsla i kroppen å jag ryser vid tanken inför helgen...

Ha d mys pys nu i regnet, så ses vi me mysbrallor å full mundering inför en slappa kväll me mycket
karlsloks snack  å allt d andra

With love... Lillan

Förändring..

Kategori: Allmänt

Vore det inte kul med en förändring i våra liv?? Förstår ni hur kuliga våra dagar skulle vara om vi bodde ihop? Aldrig ensam! Även om vi inte alla är gjorda för att bo ihop..(ex jag och Emma) så vore det ändå hur trevligt som helst. Hade jag inte bara haft ett år kvar i skolan hade jag velat dra utomlands, men nu e det som det e.
Jag kan informera alla att nedräkningen har börjat till midsommar, vilket betyder att vi måste ut och jaga killar!! Vi måste ta till vara på alla tillfällen! Alltså alltid befinna oss överallt. Jag e så jävla sugen på öl och vin så jag håller på och dö!! Ingen dubbelhelg den här helgen, känns ju ganska tomt. Puss o kram på er tjejer, nu ska jag kolla på roomservice. Dom ska va hos Gynning. Kul!
 

sådär ja

Kategori: Allmänt

nu har jag iaf äntligen fått tag på nån folkpartist som vill svara på mina frågor inför mitt arbete. dom är inte lika lättfångade som sossarna om man säger så.. har dom nåt att dölja eller skäms dom kanske??

hur som helst. alla som vill, och alla som inte vill måste komma på min syrras avslutningsmusikal. det kommer bli jättebra och dom sjunger så fint så fint. jessi du kommer älska det. självklart är det gratis och bjuds på fika, föreställningen är i ST ERIKS GYMNASIUMS AULA FREDAGEN DEN 4:E MAJ KLOCKAN NÅNTING SOM JAG INTE VET MEN ANTAGLIGEN PÅ KVÄLLEN, DOCK INTE FÖR SENT SÅ ATT DET KONKURRERAR MED ÖLTIMMARNA, DÅ SKULLE INTE JAG HELLER GÅTT OK.

jag tycker iaf att ni ska gå, dom är så duktiga! iof så verkar det vara lite strul med att knyta ihop allt, men så är det ju alltid med allting här i livet.

kräm, jork

juste, ska vi hänga på fredag eller? softa lite. jag föreslår hos elin, eller nån annan såklart.. men jag ska iaf dit o förbereda mig inför red light night. och elin, hur går det med klänningarna?

ush vad trött jag e.. nu måste jag skriva lite på mitt arbete.. ågren.

kram, johanna pytt i panna

Jag blir så trött..Hatar byråkratin, samhället vi lever i å vädret å bajs..Å kom inte å säg att d kunde varit värre, inte idag..

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse å tänkte att idag är det en sån där dag när man ska ta tag i allt..Ringa alla dessa samtal som man har skjutit upp i evigheter, så, lika bra å fixa tänkte jag å studsade upp ur sängen..Kändes inte ens speciellt jobbigt..Men blev ganska snabbt påmind om att det finns anledningar till att man har skjutit upp d...Började med att ringa CSN... Fallet är detta:  dom tycker att jag har fått för mkt utbetalt å ska dra av en massa pengar på kommande utbetalningar för att jag började tidigare i Örebro än här. Vilket jag köper helt... Det jag inte fattar är att jag läser 2 veckor längre här å borde alltså då få mer utbetalt i maj (om dom nu ska göra sina avdrag).. D e ju samma totalsumma, läser 20 veckor vart du än läser... Så jag tänkte att d borde ju va lättast å nolla allt.. men d tyckte inte tanten.. Hon tjafsade i 30 min om att jag inte läst v 3 å 4 å vägrade fatta att jag läser v typ 22 å 23 här..Tillslut läste hon upp alla kommande utbetalningar å då helt plötsligt sa hon att jag skulle få ut mer i maj än vad som var bestämt tidigare. (OBS!!! Detta stod inte på d beslut som skickades hem till mig lr stämde med vad hon sagt tidigare.)  Så sammanlagt satt jag i telefon å tjafsade i 30 minuter helt i onödan, för hade hon inte varit så jäkla korkad å lyssnat så hade vi kunnat kirra d på en gång..

Sen, var d dags för svenska bostäder....Kan säga att jag inte kommit fram utan sitter i telefonkö...15 minuter hittills plats 25...Vägrar ge mig.. E på krigsstigen idag...

Har kvar Fortum, mina favoriter....

Å jag som redan hyser på tok för mkt agg mot samhället...

Kommer sluta i tragedi..

Blev för övrigt helt dyblöt imorse, jäkla pissväder å så trampade jag i hundbajs, jävla djurägare som inte plockar upp efter sina hundar.. Död åt dom...

Tack för tiden.. Behövde avreagera mig lite..Men finns mer kvar.. Stackarn som svarar på svebo..
Pussar å kramar
Emmet

jag älskar den här bilden på dig helle

Kategori: Allmänt

Pelle du är så mysig på den här bilden.. den påminner mig om sommar, sol och söta tjejer som du. Fan vad bra vi har det.

ps. dom som vill kan kolla desperate hos mig ikväll med emma o elin,.


20827-73

/ jork

mitt äventyr...

Kategori: Allmänt

Tja!
image71
På väg hem från jobbet idag sprang det förbi två killar varav en var rätt söt! Tyckte mig känna lite vibbar, men men...
Iaf! De skulle vidare med mig mot Hagsätra, då fick jag se att de var tre st. Men dem liksom gick runt en och en längs spåret och alla tre snackade i hands-free.. Hmm tänkte jag..... Sen kom tunnelbanan och två av dem gick in vid min dörr... Ok tänkte jag eftersom jag stod en bit bort från dem innan, vilket betydde att de hade sprungit till min vagn (för att lägga in stöten liksom)... Men nä! De bara stod där och spejade ut genom fönstrena mot båda hållen.. Fram och tillbaka o spejade och snackade med varsin snubbe/snubba i telefonen... Det är något mystiskt i görningen tänkte jag! Här gäller det att hänga på! Hur som helst! När vi nästan är framme vid Högdalen pekar den ena killen ut mot Bandängen och surrar något till nr 2 ( Jag hör inget eftersom jag är i fullt sjå med att lyssna på nån gammal dänga på mp3:n)... Båda verkar jättehispiga och kollar ut samtidigt som de väntar på att vi ska stanna... När vi går av, och det är nu det blir spännande, går nr 1 ut och nästan stannar precis utanför dörrarna, antagligen för att kunna hålla utkik från spåret. Nr 2 möter upp nr 3, som jag trodde var ur leken för längesen men som tydligen befunnit sig i första vagnen, byter ett par snabba ord och fortsätter... Jag beslutar mig för att försöka hänga på fastän jag håller på att kissa på mig... De skyndar sig fort som fan, jag följer efter och gör tretrappstegskliv uppför trappan.... De fortsätter ner mot vivo(lägg märke till att de inte går med varandra utan nr 1 först och nr 3 en bit efter). Jag tar inte den vanliga vägen hem utan hänger på grabbarna... När vi jag kommit förbi vivo ser jag nr 3 springa på trottoaren en bit längre fram... Jag försöker skynda på lite men håller ärligt på att kissa på mig..Vid en av parkeringarna ser jag honom inte längre.... Jag överväger om jag ska ta mig ner till bandängen och kolla vad de skulle göra och vilka de var, men skiter i den och vänder upp mot mig ist...
Man vill ju inte hålla på att förstöra om dem skulle gripa någon hemlig spion bara för att man har blivit karltokig på senaste...

Såg Ni vet, Hult i centrum.. Plötsligt fann jag honom ganska ointressant.. Jag var ju typ snart kanske ihop med värsta  maffiaspionen.. Då har jag liksom ingen lust att ta ett steg tillbaka o bli ihop med en gammal högdalsbo.. Inget illa menat, Hult! Om det skiter sig med Nr 3 kanske jag kan höra av mig.. Men förvänta dig inget!!!

heeey..

Kategori: Allmänt

was up, alla fina?? hoppas ni har det bra. jag glider omkring här i norrland i vårvädret och vet inte riktigt vad jag ska göra. har typ två timmar skola om dagen sen går jag i solen sen sover jag och sen är det pluggtid, vilket ofta blir i soffan framför dålig tv. ja livet är inte så kul här men snart är det över!!!
ni har skadat mig, vet ni det?? idag skulle jag tvätta könen på dockorna och sätta kateter och det ända jag kunde tänka var fittfärs, fittfärs, FITTFÄRS!!  shit, när ska man växa upp??
jag vill oxå poängtera hur nykär jag är i alla er..vill bara vara hemma och sola, dricka bärs och mysa, fan va underbart det kan vara. snart har vi hela sommaren till vårt förfogande, yes!

ok, puss och kram
ses snart

oj då

Kategori: Allmänt

oj blev nåt fel här den här texten ska ju istta ihop med bilden,,,jaja, nu hade jag skrivit massor som ej kom med typikst.skrivkraqmp, jaj,,det ja vill få fram var att vi måste grilla snart det är ju sååå underbart att sitta ute, känna grilllukten, dela på några vinare och bara njuta....Är ni på på det snart eller?? Lisa, det här är från när vi var hos dina päron, myxigt värre....
syns snart runt grillen hoppas ja..puss på er underbara

20827-70

Kategori: Allmänt

20827-70

Åå nej ni kan aldrig tro va jag fått tag i....

Kategori: Allmänt

Jag garva så jag grät igår...Jag har den ANKvideon från gotland...

HIhi
Lillan

Förälskad....

Kategori: Allmänt

Hejsan tjejer..

MIn tid är nu.. Jag känner det långt inne att detta KOMMER att bli min bästa period nånsin, jag trivs precis där jag är
å det känns så underbart....Tack för att ni är ni..

Sitter på jobbet å försöker att göra såå lite som möjligt,, d går faktiskt ganska bra. Tänkte lägga upp nåt alla "depp"iga måste se...
http://specials.se.msn.com/pirates3/default.aspx

Sen tänkte jag bara säga att jag LÄNGTAR tills vi ses igen,, d e hur lång tid som helst..
Jag e ju sååå kär... i er alla...! 


Best loving Lillan 

ny tid ny strid

Kategori: Allmänt

eller ny dag nya tag. eller nåt.

shit jag e så trött.. fattar inte hur folk pallar gå upp så tidigt varje dag.. går upp 7 varje dag den här veckan o det e fan ingen lek när man e van vid högskoletimmar.. då sover man alltid till 8 iaf.. idag ska jag åter igen till st eriks för att hänga med musikaleleverna. .ska snacka lite med deras rektor också o hoppas på att hon säger nåt kul. annars kan man ju alltid hitta på något =)

jag var så duktigt igår, läste ingenting av mina böcker.. ska försöka att inte göra det den här veckan så kanske man får nåt vettigt gjort.. känns som att allt hänger på den här veckan.

hur som helst, sköt er så ses vi...

pussel i pussel / johanna charlotte

som i en dröm...

Kategori: Allmänt

Jag är helt såld..
image69

Jag, Helle och Emma tog en kvällpromenad igår .... Hammarby sjöstad... Vilket jävla ställe!!
Man vet inte vad man ska säga. Antingen får man satsa rejält på karriären och verkligen försöka satsa på att bli råtät eller så får man satsa på att hitta nån rik karl... Det sista alternativet känns mest troligt... De som bor där måste ha det ultimata boendet... Jag ska bo där någon gång i mitt liv, så är det bara!!

Försökte komma in på studera.nu men sidan verkar ju helt paj.. Och jag är inte den som är den.
Aja, klockan är faktiskt mycket och jag kan ju inte vara uppe mycket längre... Det är faktiskt dagis imorgon..
Imorgon ska jag för övrigt försöka fixa en cykel...
Tack för en underbara dag, ni tjejer som jag träffat! Det var råsoft att ligga på ängen och kolla alkisar o snacka med måsar Lillan, Larry o Martin... Jag drog upp till pappa efter och käka pytt i panna på balkongen... Imorgon ska jag ringa morfar o kolla läget! Påminn mig!
Puss o kram mina tjejer!! Jag är nykär i er!! Med betoning på Jag!!!
Glaaa natt!!
(Jorch, jag önska dig o Dracula en het natt....Emma, dig önskar jag en het natt med sjöstaden)
//Jessica

Nån??

Kategori: Allmänt

image66

Nån som har ett par högtalare till övers????
Kan Ni komma nu, tjejer?! Börjar känna mig ensam och rädd.... Det är sol på ballen, hallå!!!!!!!! KOOOOOOOOOOM!!//Jessica

Vajjert

Kategori: Allmänt

Tänkte bara säga att jag gillar re... så in i norden...bra där Jorchen.. vår sida e ju underbart vacker...

Men jag antar att det snart försvinner..men,men..
Är det bara min klocka som idag tycks gå i slow mo...Denna dag har varit drygt lång, även fast jag haft en extra glass paus... mumsa i mig en top hat... precis lika god som när man var mindre..


Kram ses snart girly girls 
Lillan

winnerbäckafton på söder

Kategori: Allmänt

Hej, till er som anmält er till köttfärssås o spagge här hos mig ikväll kan jag meddela att denna afton kommer att gå i winnerbäcks tecken.

shuuuu

glöm inte att ta med er bärsen

Hej alla!!

Kategori: Allmänt

Shit!! Jag hinner inte me, vad händer på denna blogg?? Jag har aldrig sett på maken vad alla skriver, skitkul! Tack för alla trevliga dagar i påsk, har varit hur kul som helst. Jag drar ju till Göteborg imorgon så jag hoppas att jag inte missar allt för mycket här hemma, så ta det lugnt, ok???
Jonas och Jeanette ska få en flicka förresten, skitkul! Hon ska antagligen heta Fislisa (felicia), men inget bestämt ännu.
Grattis till praktikplatsen Helle, ryktena går! Fan va kul, då har du ju hur nära som helst hem också!! Grymt!
Förresten, det börjar bli cykelsäsong, någon som e sugen på att fixa några?? Det gick ju inte så bra förra året. Måste alla låsa sina cyklar? Kan vi inte lita på varandra i det här samhället??
PUSS O KRAM på er alla!!! Ha en skön helg..//Elin 

En toaställare....

Kategori: Allmänt

image65När jag var på toaletten idag, på jobbet, kände jag att jag nog är ganska lycklig!
Jag slutade liksom klockan 15... Ska till gymet och bygga muskler och förhoppningsvis bränna lite fett....o sen börjar det ju bli sommar och varmt på allvar.... MEN sen kom jag på att jag har riktigt dåligt med pengar.....Sen fortsatte jag att kontra med att jag faktiskt knappt ens kan bli brun när solen väl kommer fram, bara sådär grisrödrosa (vilket inte är så snyggt, kolla nasse liksom)... O sen började jag tänka på att jag inte har några träningskläder eller vanliga för den delen och då kom det med pengarna upp igen och allt kändes typ hopplöst..

Man har ju haft många braiga, härliga o lyckliga stunder liksom...En av dem måste vara midsommar...Eller de gånger man är ett helt gäng o hänger i solen typ... Då kom  jag att tänka på att i dessa stunder ingår oftast någon form av alkohol...... O det känns inte riktigt ok på något sätt.... Man växer väl ifrån det behovet någon gång..Alkohol alltså... Jag är lite rädd, för tänk om man inte gör det..... Då kommer jag aldrig skaffa barn ju!!!! O det vill jag väl!! Såklart!! Ungar e skitkul! Även fast jag är rätt trött på dem nu!!

Men skitsamma! Det jag ville få fram var att jag är lyclig men samtidigt olycklig!! Eller olycklig?! Mindre nöjd med vissa saker låter mer hälsosamt!! Äh fy fan! Det här e ju sånt som jag ska skriva i min dagbok! Det är ju ingenting för Er o världen att läsa!

Tack o hej.......Leverpastej!!!

( Helle, du är välkommen i sommar)

Jork, Elin o Emma! Jag skiter i bowlingen o middagen me jobbet den 21... vill vara hora fullt ut liksom!!

GOD DAG KÄRA VÄNNER!!

Kategori: Allmänt

Hej....

Sitter på jobbet och solen SKINER ute, lite halvjobbigt att ha ett inomhusjobb (avis på dig Jessi)... men men, bara 45min kvar sen är man fri ett par timmar.
JA whats up inför helgen, helt sjukt det ska ju bli SOMMAR!!!!!!!!!!

JA TYCKER VI SKA SOLA O BLI BRUNA... Hmm,  O samtal på tavlan, skönt!!

Ok, nu märker jag att jag bara skriver skit så det är lika bra att avsluta och ge er andra lite space att skriva,men peace and out så hörs vi sen tjingeling!!! // Jenny

21 grader på lördag eventuellt köttfärs på fredag

Kategori: Allmänt

Hej små barn. Det ska tydligen bli fetvarmt på lördag. Hörde nåt om att vi skulle dricka bärs i medis, men om det ska bli sååå varmt kanske vi borde ligga o sola nånstans istället? typ i hamarby sjöstad eller nedanför mig med ett gäng kalla bärs? både mer ekonomiskt, slappare och trevligare. jag funtar för övrigt på att bjuda dom som vill på spagge o köttfärssås på fredag. finns det något intresse för det så ANMÄL DET HÄR SÅ SNART SOM MÖJLIGT.



20827-64

igår på boxningen gick det för övrigt inte så jävla bra. det var ett helvete att försöka få till krokarna. och sen skulle vi hoppa hopprep, det är inte så jäääävla lätt som det ser ut. ser det ut som att jag brukar hoppa hopprep hela jävla tiden eller? NÄ så skit fick man för sin hoppteknik också. ser jag ut som nån jävla brud eller? du kan väl ta och hoppa iväg åt helvete tänkte jag säga till snubben, men det gjorde jag inte.

puss och kram johanna

och lillan jag hittar inget om nåt ställe som heter roque.. eller det verkar finnas en klubb i oskarshamn, men jag antar att det inte är det stället som menas?




Aa men hallå hej

Kategori: Allmänt

Hejsan alla godingar tänkte bara kolla om d finns några planer inför helgen?
Fick precis en förfrågan om vi ska kolla på nån karlslok som spelar på nåt ställe som heter
Roque, nån som hört talas om detta place..?
A d e Totte som tycker vi sa komma d e tydligen gratis inträde och BILLIG ÖL.. d låter ju inte helt fel
mitt i månaden..
Aja hojta om det lutar åt nånting....
Big Love From The Little Girl


Lillan

Efterlysning!

Kategori: Allmänt

Hej hopp!!

Har en liten efterlysning: Är det någon som har mitt röda nagellack? Liten, mavala? Kan jag möjligtvis ha glömt den hos dig, joyrch?

Annars någon som har en bra gissning?

Japp, d var d.. Nu gäller Greys å nyponsoppa..
 
Over and out.
Emma

dax att sätta lökar, det e vår

Kategori: Allmänt

äh nu har jag ändrat stilmallen för vår sida ett litet tag. ja jag vet det är mesigt med blommor, men vafan det e ju vår. typ. och det finns ingen stilmall med ölburkar och sånt. och det går inte att designa en egen. jaja.
shit jag e helt lost, har legat hemma tre dar i sträck nu och bara läst böcker, har inte ens nån lust att käka, bara läsa.. det e fett soft, problemet är ju att man egentligen har andra saker man måste göra också. jaja idag har jag ju iof bokat in en intervju med nån sosse, så nåt har man ju gjort. haha.. snart drar jag och lisa och boxar, jag orkar inte, kommer svimma.

until we meet again, skit på er era fula djäävlar / Johanna

och glöm inte att det är i senaste laget att plantera lökar nu om ni vill ha nå blomster till sommaren.

VIKTIGT!!!!

Kategori: Allmänt

Ska alla ha semester endast vecka 30 eller har ni tagit 31 oxå..snälla svara snabbt!!!
/Jenny

tillbaka till vardagen..

Kategori: Allmänt

oooh shit, jag känner mig forfarande halvt borta. tror att jag ska få fortsätta dricka öl i solen om bara någon dag.. men fan och FAN jag kommer att få hänga kvar i norrland i några veckor.
jag vill tacka alla för en toppen helg, den var grym!! påskfest rockar!!. nu längtar jag efter midsommarfesten, ska säga att det bara är två och en halv månad kvar..
inte visste jag att man borde börja planera sin sommar, vad fan ska jag göra??? drog precis iväg en arbetsansökan till ersta-sköndal men jag tror inte jag vill jobba..fast man kanske måste, eller??

puss på er jag ska sova nu

Tillbaka till verkligeheten, omöglish. Vi har gått för långt för att kunna återvända.

Kategori: Allmänt

shit den här långhelgen blev för mycket för min arma själ. kan verkligen inte komma tillbaka till verkligheten. sitter här och försöker plugga. raggar statisik och gymnasieungdomarnas studievanor, eller studieovanor. det går väl såådär. jag vill bara att den här terminen ska vara över.

mailade precis min chef ang jobb i sommar. jag har ju kört på den här linjen att jag inte ska jobba  i sommar utan bara slappa, och den står jag fast vid. nu kom jag dock på att alla ni mina underbara tjejer jobbar och att jag kommer få slappa helt solo. men det gör inget, för jag kommer bli brun och fin. och då får man ju en massa grabbar ni vet. eller? äh nu har jag iaf sagt att jag kan sträcka mig till att jobba två veckor i juni och sen får vi se. får se om dom nappar på det. jag tror ju att jag kan komma och gå som jag vill, den attityden brukar ju inte vara så uppskattad. whatever, mellan dina öron finns det ju bara.... AIR!

ahja men snart e det ju helg igen, får se vad man lyckas med då. juste, jag och emma snackade om att vi kanske ska gå till underbar och ragga småbarn. eller den där söta bartendern. eller nåt. eller bara en öl, bra öl där. man får typ en tunna mjöd för 40 spänn, och det e ju bra.

sköt er och era sköten så länge.

pussel i pussel / joyrsch

Yo!

Kategori: Allmänt

Tjena alla spetälskare!!
image55

Fan! E lite sliten faktiskt.. känns som att man skulle behöva slagga ett par hg.. Va hos robin igår.. en liten lya var det men det var trevligt.. Det där spelet som vi körde borde man fan köpa in... det var rätt festligt...
Jaha, fick med mig nån karl hem. Inget sex dock eftersom jag är pryd!!!
Skönt att man drar med sig karlar hem och sover med.. med betoning på sover........festligt..

Jaha, e hos pappa och ska få någon slags påsklunch eller nåt.. Tydligen ska han bjuda på färdiglagade kåldolmar, potatis och paprika... Kåldolmar är väl inte min starka sida men jag trycker i mig nån för pappas skull.. Ansträngt sig till max liksom....då kan man ju inte komma och usch, bläää, jag vill inte ha det hääär....
Nä, ta me fan!! Nu ska jag ut och snacka med gamla morfar som för övrigt har haft inbrott i sin bil....Morsning på Er, mina rövare!!! Vi syns ikväll på fyllan!!

Långfredag...

Kategori: Allmänt

Ja, det var faktiskt en ovanligt lång fredag...vaknade av solen rakt i ansiktet 07.50.. två hungriga jamande katter, ja det var väl bara att gå upp då då..

Åkte ner til pappa o co i nyköping och hade lite påskfika, kom hem somnade på sängen vaknade 19.15 och nu ligger ja kvar här i sängen 21.43,,,känns som en evighet sen ja vakna imorse  oj, vilken rolig dag ja haft...eller inte..jaja, Hoppas ni har kul på festen tjejer men swe till att ni är ok i morgon bara..nej, nu tror ja ja ska sova lite igen..
Syns imorgon sov gott!!!

stolt hönsmamma

Kategori: Allmänt

Kära tjejer, jag vill bara hälsa att jag är extremt stolt över alla er som nu har börjat blogga. På det här sättet kommer vi mycket närmare varandra ni vet. Det är inte lätt att lära känna någon i dagens hårda samhällsklimat. Vem kan man lita på lixom?

Lisa, jag har också ont i göten efter boxningen igår. Konstigt, jag trodde att jag skulle få fet värk i armarna eller nåt men det har jag inte. Lite stel i ryggen e jag också, taskig hållning i ringen kanske? =)

Snälla gör så att det blir sommar fort och att mitt examensarbete blir bra, eller i alla fall klart. nån gång.

m v h . j o h a n n a c h a r l o t t e

Prinskorv

Kategori: Allmänt

Jag sitter och pluggar, plötsligt är det som att all tankeverksamhet, alla ideer runnit ur hjärnan. Jag blir så trött när detta händer mig. det är som att själva förmågan att faktist tänka har försvunnit...suck! Jag kan väl skylla på trötthet. Jag sov ju inte så mycket natten till igår. Det blir lätt så när pojkvännen sover över (JA, det står pojkvännen) och boxningen var ingen lek i går, halva min hand är blå och jag har fet träningsvärk i röven efter "kissande hunden".  Men det var ju i går jag sov dåligt. Natten till i dag sov jag riktigt ordentligt även fast jag var trött i morse. Det kan helt enkelt vara att jag vakna på fel sida i morse kanske?!

Nää, nu skiter jag i datorn ett tag och ska ta mig ut på ballen, tänkte ta vara på den underbara vårsolen som vi har nu. Jag vill bli brun!!

Tänkte också meddela er att jag har Påsk lov nästa vecka så slå en pling om ni vill ta vara på dagen med en kär BC vän. Puss..Lisa

ja, tjejer, här har vi ju ett spännande alternativ.. eller en möjlighet..

Kategori: Allmänt

HA HA HA

Kategori: Allmänt

Kungshallen, Stockholm

Kille ~20: Du vet igår när jag var ute med klassen.
Tjej ~20: Ja?
Killen: Vi hade hur kul som helst och det blev lite för mycket? Klockan 6 vaknade jag sittandes i en trappuppgång och jag var fortfarande ganska borta.
Tjejen: Ok?
Killen: Jo, jag började leta efter pengar i fickan för att kunna ta bussen hem och det enda jag hittade var ett kvitto på en guldtvätt på Statoil! Fatta, jag har traskat in på Statoil, full som ett svin, mitt i natten och köpt en guldtvätt för mina sista pengar! Och jag som inte ens har en bil!

LEDIGHET!!!

Kategori: Allmänt

HEEEJ ALLA UNDERBARA!!

Äntligen torsdag och ledigheten har kommit till oss...solen skiner fåglarna kvittrar och det gröna börjar smyga sig fram...Underbart!! Påskfesten kommer närmare o närmare...är alla laddade?? eller dum fråga förresten, klart vi är det!! JAJA...
Hoppas alla får en kanondag så hörs vi senare..
PÅskpussar från Jen

hej bruds..

Kategori: Allmänt

shit, vilken jävla bomb det blev.. nu är du nöjd va, joyo?? alla skriver.
ooh imorrn kommer jag ner till lovely stockholm men det blir bara några dar... faaaan vad jag ser fram emot påskfesten, ska bli så grymt... och alla vet ni att karsloken kommer???? med löken för den delen.. fett!!!
jag tänkte, jessi, du har väl mixer?? ska vi köra hallon mojitos  eller nå sånt??? någon med?? eller det är gott med öl oxå.. jaha..någon som vill gå ut en sväng på söder på fredag?? skulle vara nice..
pussar från helenina (ser du jessi!!)

WOW!!!!

Kategori: Allmänt

OJOJ Oj, det tackar vi för!! Underbart att får se hårda galna John igen...Som jag kommer njuta...
Säg till alla ni andra om ni vill dregla ihop med mig..!!!

Och kom inte och säg att ni inte tycker att han är HET!!, för det vet jag att ni innerst inne tycker,,,tänk bara att få vara i hans famn och aldrig vara rädd, John tar ALLT!!

HA en bra dag allihop!!
Stor puss och kram

Yippie kay ye motherfucker!!

Kategori: Allmänt

Det här meddelandet går ut till alla som nån gång har haft en våt dröm om John McClane. Det kommer en ny Die Hard till sommaren, eller det bli väl till hösten här i Sverige. Så nu kan ni sluta drömma och börja planera inför framtiden, det här gäller speciellt Jenny. Jag vet nog vad du tycker om gamle Bruce.



20827-52


www.livefreeordiehard.com


2007 är karlkarlarnas år. Live free or die hard!!! / Johanna




Lycka till!!!

Kategori: Allmänt

HEj igen..just det jessi, idag smäller det ..hopps dte går bra nu..är såååååååå trött orkar verkligen inte jobba mer nu..jädrans skönt att det är kort vecka tror inte jag skule pallat annars-..,... jaha, nån som gör nåt kul eller ??? nehe, jaja, nemne vi hörs sen då..

Snart är det dax igen!!

Kategori: Allmänt

Tänkte bara påminne er om att det snart är midsommar igen. Och säg inte att det inte är det. För ni vet allihopa att tiden går fort som faan. Vi är ju redan medelålders lixom. Vill även säga till alla söta killar som råkar trilla in på vår sida att ni är varmt välkomna till Elins land på midsommar, Ekerö, det röda huset vid vattnet. Ni hittar säkert.


20827-50


Gla´ Missommmmmar!!!!

Johanna

Kategori: Allmänt

Ett önskemål från Johanna!! Visserligen är det för fem år sedan... Synd att blixten slog ner på Elin! Men men, det var ju inte direkt så att man syssla med media i plugget! Eller gjorde vi det?! =)
image49

Hade tänkt att gå upp på systemet innan halken! Men min mage är fortfarande inte stabil.. Den måste bli det innan gillinge, ska fan va där i fyra timmar.. HORA!!
Det är så kul att alla till slut hittar hit!!!!//JH

nämen-...

Kategori: Allmänt

hej hej, kolla vem som hittat hit, så Johanna, det kommer tillslut, behöver inte vara så arg när man inte förstår sig påå sånt här..men nu är jag här och kommer vara det typ hela tiden....
fan tog våren vägen???,jaja, syns snart i´gen Puss o kram

Ännu fler snyggingar

Kategori: Allmänt

image48

Två st till som ser rätt bra ut!! Synd att dessa två inte verkar vara här så ofta!! Ska maila och påminna om att vi faktiskt har en gemensam bc-sida!!

Trott kille alltsa....

Kategori: Allmänt

Trott kille alltsa....
vilken partypingla

jhelloooo funkar detta eller?

Kategori: Allmänt

jhelloooo funkar detta eller?
oj helt upp och ner men snyyyggggg va

det kommer mera...

Kategori: Allmänt

Här är du snygg jessi, med betoning på snygg!!

image45

/Elin

På tal om...

Kategori: Allmänt

Ja, vi snackade ju om att det kanske inte bara är vi som är här inne och kollar! Johanna hade tankar på att uppdatera sidan med hennes "snygg" kort, ännu en gång.. Det behövs inte! Jag gör Johanna och Elin en dundertjänst! Nästa gång är det Er tur att göra mig en!! För här är Ni snygga!!image44

Det här var alltså Jessica som skrev!! JESSICA!! Kom ihåg det era slampor!! Med betoning på KOM IHÅG!!