BC - live the dream

Tjejer gillar inte 69an

Kategori: Jobb

Här kommer lite viktig info som främst vänder sig till er killar där ute. Tjejer gillar inte 69an. Det kanske kommer som en chock men nu ska vi klargöra varför:

Det är inte bara killar som har taskig simultankapacitet. Det har vi tjejer också och när vi samtidigt ska snaska dase och ta emot blir det för mycket av det goda. Vi koncentrerar oss alltså hellre på en sak i taget. Antingen ge eller ta, inte båda samtidigt för då blir allt lite halvdant. Sen kommer vi ibland i en konstig vinkel, tex om vi står på alla fyra över er. Snorren hamnar även i en konstig vinkel vilket gör det svårt att, ja ni vet.

Så om det här är något ni gillar jättemkt kan vi självklart vara med på det ibland. Men tro inte att vi tycker om det. Och om det verkar som att vi gör det är det för att VI FEJKAR! Tänk efter, hur ofta kommer egentligen din tjej när ni kör 69an? Ofta? Ibland? Är du säker på det?...

Nu kanske inte det här gäller alla tjejer, men vi har gjort en väldigt vetenskaplig undersökning bland ett representativt urval i åldrarna 24-25 boende i vitt skilda delar av centrala sthlm. Alla intervjuobjekt känner också varandra sedan tidigare och svaren är därför helt oberoende av varandra. Inga telefonintervjuer har genomförts.

Mvh, RFSU

Kommentarer

  • Anonym säger:

    ha ha där ni

    2008-09-08 | 18:11:04
  • Anonym säger:

    sug på den karamellen

    2008-09-11 | 09:33:48

Kommentera inlägget här: