BC - live the dream

Det här är ingen nyårshets.

Kategori: Jobb

Jag och Elin har surrat lite om att dra åt helvete på nyår, eftersom att det är så det ändå brukar sluta. Så då tänkte vi boka en resa till någon trevlig storstad, förslagsvis London, Paris, Prag eller liknande. Vi tänker alltså inte något varmt ställe för att det ändå känns orealistiskt att spara ihop till de enorma summor som krävs för att boka in sig på nåt skabbigt inn i Phuket.

Det som är positivt är ju  att det faktiskt inte är särskilt dyrt att åka till storstäder i Europa. Vi har text London för ca 1500 ett par dagar över nyår, liknande priser eller mindre gäller för resten av EU. Billigare alternativ finns i Rumänien, Georgien och liknande, men det passar vi på.

Så, det är nu jag frågar om det är någon som har lust att följa med? Någon som har lust att följa med och faktiskt kan tänka sig att göra det och inte bara känna att "....jaaa det vore ju kul...." För det som verkligen vore kul är ju om många följde med!
Tänk gärna seriöst på saken och bestäm dig gärna så snart som möjligt! Om jag höftar till det lite så borde det räcka med ca 5000:- för en 5 dagar eller nåt (och då räknar jag flyg boende osv) Sen kan man givetvis göra av med mer.... Men om du känner att det är omöjligt att sno ihop 5000:- innan året är slut, så får du antagligen vara hemma i Kärrtopr/Bagis eller nån annan förort och ducka för de illegala fyrverkerierna. Men tänk på att du bara behöver till biljetten för tillfället! Allt annat är en senare fråga.

Du kommer känna som att en stor våt filt lyfts från dina axlar så fort resan är bokad. Och det är en garanti - annars är det pengarna tillbaka!

Mvh, J&E Airlines

Kommentarer

  • helenina säger:

    jag röstar på att ni gästar i rio!

    2008-08-13 | 20:37:21
  • johanna säger:

    det låter asbilligt!

    2008-08-14 | 11:20:50

Kommentera inlägget här: