BC - live the dream

Det här med ångest...

Kategori: Allmänt

Det här med ångest!
De flesta normala människor borde någon gång under sina liv ha upplevt någon form av ångest. Det är ju mänskligt liksom!Ångest är ju liksom ett negativt ord på nå sätt. Ingen vill ju ha ångest!
Tänk den ångest du får när du vet att du måste göra en massa nödvändiga/onödvändiga grejer när man egentligen inte har någon lust eller tid!
 Fy i helskotta för det! Och den ångest man kan ha när man vaknar upp hemma på söndagsmorgonen efter en hård lördagnatt som du knappt ens minns! Eller ännu värre, du kanske inte ens vaknar upp hemma! Det är ju helvetet! Och kära vänner, det händer faktiskt!
Eller den ångest man får när man börjar tänka över vad det egentligen är man sysslar med om dagarna och framförallt vad man kommer att syssla med om dagarna 10 år från nu!
Äh, fy farao vad deprimerande!
Men som sagt! Mitt motto: va fan var det nu ra?! Jo! Det blir kanske inte alltid som man vill och har tänkt sig! Men det blir bra ändå!
Nä, nu ska jag kolla på design.....o få lite ångest över att det ser ut som en kohage här hemma!!!

/ JH

Kommentarer

  • lärkan säger:

    Panikångest är den värsta av dem alla...när man inte kan göra något åt situvationen man måste bara finna sig i den, man känner sig maktlös, hjärtat verker, hjärnan tänker, kroppen fungerar inte som den ska och man bara skriker o gråter...fan jag låter som ett psyko. men så kan det kännas ibland när livet inte är lätt!!

    2007-05-28 | 21:09:45
  • jh säger:

    nä, helvete vad synd det är om en ibland!!!!

    2007-05-28 | 21:30:00
  • Lill säger:

    Ångest suger, mitt tips e bara å ha en positiv inställning så går allt bra... å precis som du säger jh det blir inte alltid som man tänkt sig men d blir ändå bra( Vi hade iaf tur me vädret)...hihi

    2007-05-29 | 11:43:02

Kommentera inlägget här: