BC - live the dream

Seriöst tjejer, nu får vi fan skärpa oss.

Kategori: Allmänt

I en undersökning på Expressens hemsida ( ja, jag vet inte världens mest pålitliga källa - men ändå) vill 90 % av alla tillfrågade tjejer bli smalare. Vad fan håller vi på med? Det är fan helt sjukt att varenda jävla tjej vill bli smalare. Skulle vi göra samma undersökning bland oss tjejer skulle säkert nio av tio säga att dom vill bli smalare. Asså det e faktiskt inte ok. Varför håller vi på såhär? Varför tror vi att man måste ha stl 26 i jeansen för att va snygg? Det vore grymt om alla bara kunde vara nöjda istället. Om man kunde träna enbart för att det är kul och skönt. Inte för att man ska vara smal så att nån jävla snubbe tycker att man har tajt ass och sen kan han säga det till sina polare att "Britta hon har fan fiin röv", och sen sprids ryktet vidare över heeela stan och då får du huur mtk grabbar som helst. Och det hela kommer antagligen sluta med att du blir upptäckt av Mikas eller nåt och blir modell, eller gifter dig med Brad Pitt. Ja jag är inte bättre själv. Visst vill alla skala bort ett kilo här eller där. Men det borde fan inte vara så. Och det e fan inte vårt fel. Det är alla jävla killar där ute som pekar o säger att dom där retucherade jävla brudarna i media är så jävla heta. Och vi är dumma nog att lyssna på sånt. Och det hrä jävla samhället då?? Det kryper bara längre och längre ner i åldrarna. Jag hoppas verkligen inte att jag får några döttrar för det kommer inte gå att skydda dom från den här fixerade världen.

NEJ! Nu håller det här inlägget på att spåra ur. Så skit ner er så längre era feta jävlar / Johanna



20827-146

Kommentarer

  • jh säger:

    hörde några småtjejer igår i omklädningsrummet.. De var inte äldre än säkert 10.. Så frågade dem varandra om den andre tyckte den förste var tjock etc etc...INte så bra!

    2007-05-25 | 16:31:09
  • Lill säger:

    hur kan man bli såå fixerad vid att vara smal... å alla dessa barn som lyssnar å ser alla "heta" modeller...tjejen på bilden ser faan död ut... skulle ni vilja ta i något som ser ut sådär..???
    Och varifrån kommer närheten när man ska kramas d e ju liksom en nedrans pinne man får kela me.. låter väl mysigt... hård rak å stel ..inget för mig..

    2007-05-28 | 11:22:46

Kommentera inlägget här: