BC - live the dream

Sjukt

Kategori: Allmänt

I dagens Aftonbladet är det en artikel om våldtäkter. Amnesty har gjort en undersökning bland landets ungdomar (15 år och uppåt) för att se vad de tycker om våldtäkter. Ca 20% tycker att kvinnan ska skylla sig själv om hon blir våldtagen om hon klär sig utmanande, är full eller drogad.
Att man sedan lyckas hitta en sån här snubbe, som är tillräcklligt dum i huvudet för att säga så OCH vara med på bild i Aftonbladet är helt otroligt. Vilket jävla geni. Hoppas nån jävel våldtar honom när HAN går hem full från krogen i helgen.

Robin Lindkvist, 22, säljsupport, Stockholm:

 


? Ja, om man åker hem själv och är jättefull är det inget bra. Då har man ingen kontroll över sig själv. Tragiskt att man måste tänka så.







Vadå tragiskt att man måste tänka så? tragiskt att det finns folk som Robin som inte tycker att det är personen som begår våldtäktens fel, utan att det är kvinnans. Män är har ju så jävla dålig självkontroll och är så svaga att när en brud trippar förbi full, då brister det ju helt enkelt för vissa - och det är ju inte hans fel. Han är ju bara man och kåt - är det så du tänker Robin? Du har fan varken respekt för män eller kvinnor.


// Joyrsch

Kommentarer

  • Lillan säger:

    Jäkla idiot... vrickade jävla tonårsnötter...åååhhh nu blir jag arg..damn it

    2008-04-29 | 17:52:08
  • helena säger:

    shit asså...sjuka värld

    2008-04-29 | 20:25:01

Kommentera inlägget här: