BC - live the dream

Middag ute fredag 26/10-2007

Kategori: Allmänt

Jag och Emmorna (mest jag såklart) slogs av en ren snillebilxt igår kväll när vi skulle säga farväl vid stureby tunnelbana. Klart vi ska gå ut på krogen och äta nåt gott, dansa på borden och lyssna på theme song från Dallas. Och vr är det man gör sånt här i stan? Jo, nu kommer jag tyvärr inte ihåg namnet... Men JR eller nåt sånt är väl ett hett tips... Det där stället på Kungsholmen iaf.. Lillan vet för det är hon som har bokat ett bord till oss.

Vi har nu bokat sex platser då vi antar att alla inte kommer kunna/ha råd/vilja/osv osv följa med. Men en siffran går ju att ändra om vi blir fler, detta behöver vi dock veta snarast (den här veckan). Och jo, det här kalasat kan man räkna med landar på lätt 500;- per skalle, efter det kan man ju göra hur man vill.. Lillan, kan inte du posta en meny här på sidan så vi vet vad man ska välja krubb bland? en länk till stället i fråga vore även bra. tack tack,

OSA HÄR PÅ DENNA SIDA ELLER TILL LILLAN SOM SKÖTER BORDSRESERVERINGARNA.

MVH;

image385

Kommentarer

  • Lillan säger:

    Nice nice nice...Det heter Cliff Barnes.. jag ska försöka kirra en meny dem har ju typ världens godaste mojitos...Sweet..

    2007-10-18 | 11:29:42

Kommentera inlägget här: