BC - live the dream

fan va trött jag blir

Kategori: Allmänt

Vad är problemet med folket som väljer artister till bondrullarna nu för tiden? skärpning.. om man ser tillbaka så var det bra klass på bondlåtarna förut. Ta bara exempel som diamonds are forever, thunderball, nobody does it better, for your eyes only osv osv.. Det var i princip BARA bra låtar förut med bra sångare (bortsett från Ahas misslyckade living daylights) som kunde sjunga. det var klass, bondlåtarna hade en viss aura över sig. det var inge jävla rock eller hiphop eller vad det nu kan vara, det ska vara klssiskt bra.

Men nu??

Det började gå lite utför med först Pierce-filmen Goldeneye, men det var fortfarande bra för Tina kan fortfarande sjunga.

Men efter det??

Garbage - the world is not enough, vad var det för påhitt? det sämsta jag har hört. Och det är inget glam över dom där pundarna. DET ÄR INTE BOND!

Och senaste?

Det hade kunnat bli bra, och visst, efter 500 lyssningar är chris cornells "you know my name" helt ok.. MEN DET E FORTFARANDE INTE BOND. och det hade det verkligen kunnat bli med en sån titel på låten.

Och nu??

Ja då hör man att finska HIM ska göra nästa låt... asså HIM?? KOM IGEN! Vad är felet?? De ersätter tydligen Amy Winehouse som pundar för mkt (antar jag) . amy hade däremot kunnat göra en bra insats för hon har en typisk Bond-pipa, bra fyllig röst. hon hade kunnat göra en klassisk bondlåt.

Men icke.


Hur tror ni Albert Broccoli skulle må om han hade vetat vad det är för skitmusik som görs till hans kära bonrullar??? har ni ingen respekt för de döda???



Jag blir så trött. Måste göra något. Men vad? / JOhanna


Kommentarer


Kommentera inlägget här: