|
|
|
|
|
|
FÖRRÄTTER
| >> Upp
|
LÖJROM Kalixlöjrom, selleri&mandelpotatiscreme, kräftreduktion, tunnbröd, gravad rödlök och gräddfil
| |
PILGRIMSTIGER Korianderpestogrillad jätteräka och pilgrimsmussla serveras på portobellotortilla och anchocreme
| 104:- |
SALLAD NICOISE Peppar seared tunaloin, vaktelägg, hari couvert, Sardell, oliv och wasabivinaigrettes
| 105:-1 |
SMÖRREBRÖD PER/ST 65:- *Rostbiff, remoulade, inlagd gurka, friterad lök *Handpillade räkor, mayonäs, ägg, dill *kallrökt lax med pepparrotscantadoucreme
| 65:- |
CHIX HO CHI MIN Vietnamesiskt kryddade kycklingstrimlor serveras med öppen sallad med soyaböns fyllda banh xeo pannkakor
| 96:- |
CARPACCIO På portvin och pepparotsglacerad hjortytterfile, syltade kantareller parmensan och persiljevinaigrettes
| 108:- |
|
VARMRÄTTER FISK
| >> Upp
|
GÖS Dillsotad gös med med kräftrisotto, konjaksångad sjökorall Och smörad trumpetsvampsbuljong
| 202:-
|
RÖDING Skocka och parmensan överbakad rödingfile Med karljohan spetsad mandelpotatispure, palsternackschips och basilikasås
| 204:-
|
VEGGIE DE LUXE Majschili burger med dirty wildrice Limepaprika yoghurt och koriander hottad salsa
| 155:- |
|
VARMRÄTTER KÖTT
| >> Upp
|
Gi CHIX Tomat och panchettafyllt majskyckling bröst med krämig Getostlinsotto och ruccola/soyabönsallad
| 196:-1
|
KALV Grillad kalventrecote med salviaslungade rödbetor, Örtrostad sötpotatis och fetaostcreme
| 216:-st
|
LAMM Tryffelhonungsgriljerad lammyttefile med potatis och chevrefyllda fondanter Citron och rosmarin stuvade svartrötter. Bordelaise sås
| 203:-1 |
CLIFFANS VASASTADS WORLD FAMOUS CHILIBURGER cliffs famous 225g chiliburger with x-tra allt
| 140:-1
|
|
DESSERTER
| >> Upp
|
Lingonparfait med kola sås och vaniljfläderkokta äppelbåtar
| 78:-1st
|
Kladdig chokladfudgetårta med aprikoscremesås
| 75:-1st
|
Chokladtiramisu med limesyltade hallon
| 78:-1
|
Tryffel ala Razz
| 32:-1st
|
|
MENYFÖRSLAG
| >> Upp
|
VI HAR PLOCKAT UT LITE SKÖNA GREJER UR A LA CARTEN OCH FORMERAT SIDSTÅENDE MENYFÖRSLAG. PRISERNA GÄLLER ENDAST OM SAMTLIGA I SÄLLSKAPET TAR MENYFÖRSLAG. 2 RÄTTER KOSTAR 285 KR MEDAN EN TRE-RÄTTERS GÅR PÅ YNKLIGA 345 KR.
VAR VÄNLIG RING IN DIN BESTÄLLNING PÅ TEL 31 80 70...eller mejla på info@cliff se. Tack för hjälpen. FÖRRÄTTER Vietnamesiskt kryddade kycklingstrimlor serveras med öppen sallad med soyaböns fyllda banh xeo pannkakor ELLER Peppar seared tunaloin, vaktelägg, hari couvert, Sardell, oliv och wasabivinaigrettes VARMRÄTTER Dillsotad gös med med kräftrisotto, konjaksångad sjökorall Och smörad trumpetsvampsbuljong ELLER Grillad kalventrecote med salviaslungade rödbetor, Örtrostad sötpotatis och fetaostcreme DESSERTER Kladdig chokladfudgetårta med aprikoscremesås ELLER Lingonparfait med kola sås och vaniljfläderkokta äppelbåtar
EN DRINK FÖRE MATEN? JA JAG TÄNKTE VÄL DET, NEW ORLEANS BLOODY MARY MED KRYDDIG SPARRIS KAN JU VARA GOTT IBLAND ELLER VARFÖR INTE EN COSMOPOLITAN 6cl 94:-
| -1 |
|
BRUNCHMENY
| >> Upp
|
SMÖRREBRÖD 65:-/st *Handpillade räkor, majonäs, ägg och dill* *Rostbiff, remoulade, inlagd gurka och friterad lök* *Kallrökt lax, ört och pepparrotsphiladelfia* *Hjortpastrami, syltade kantareller och dijoncreme*
| 65:-st
|
Brunchplate Bacon, äggröra, toast, prinskorv, beans, tomatsallad och örtrostad färskpotatis 120:- med valfri läsk och fulkaffe i glas 165:-
| 165:-1st
| 120:-st
|
CLIFFANS VASASTADS WORLDFAMOUS CHILI BURGER Cliffans vasastads world famous 225 grams chiliburger med extra allt 135:- med valfri läsk och fulkaffe i glas 180:-
| 180:-1st
| 135:-1st
|
Corn chicken breast Club burger Grillat majskycklingbröst, bacon, salsa, örtrostad färskpotatis Thaicurrymayo och sallad 140:- med valfri läsk och fulkaffe i glas 185:-
| 185:-st
| 140:-1 |
RÖDING FISK BURGARE DE LUXE Parmensan & skockaöverbakad rödingburgare med salviaslungade rödbetor anchochilicreme, Rostad potatis och sallad 160:- med valfri läsk/juice och fulkaffe i glas 205:-
| 205:-1
| 160:-1
|
TIGERPRAWN THE VERY Gi WAY Korianderpesto grillade jätteräkor Med dirty wildrice, limepaprika yoggi soyabön&ruccolasallad 175:- med valfri läsk/juice och fulkaffe i glas 220:-
| 220:-1st
| 175:-1 st
|
CLIFF MAC BARN Barn burgare med läsk och om den lille Äter upp en god glass
| 55:- st
|
Lingonparfait med kola sås och vaniljfläderkokta äppelbåtaR
| 78:-1st
|
Kladdig chokladfudgetårta med aprikoscremesås
| 75:-1 st
|
Baileystryffel ala razz
| 32:-1st
|
|
ENGLISH MENU STARTERS
| >> Upp
|
DANISH SMORGAS 65:-/a piece *roastbeef, veggiemayo, pickled cucumber, deepfried leek *atlantic small prawn, egg, dill and mayo *Cold smoked salmon, horseraddish cottage cream
| 65:-1st
|
WHITE FISH ROE Kalix whitefish roe, celery&mandelpotato creme, marinated sweet onion, thin crispbread and sour crème
| 112:-
|
SALAD NICOISE Pepper seared tunaloin, quail egg, olive, green bean, Anges anchovy wasabivinaigrettes
| 105:-0 st
|
CARPACCIO Portwine and horseraddish glaced beef from fallow deer, pickled chantarelle mushroom Parmensancheese&parsleysauce
| 108:-st
|
TIGERSCALLOP Cilantropesto grilled tigerprawn and scallop, portobello tortilla and anchochili creame
| 104:-1st
|
CORNCHICKEN HO CHI MINH Vietnamese fried chicken slices, open salad, soyabean panncake and nuoc mam dipsauce
| 96:-1st
|
|
ENGLIS MENU MAIN COURSE
| >> Upp
|
PIKE-PERCH Dill blakned pike-perch, crayfish risotto, cognac steamed seaweedcorall And buttered black funghi juice
| 202:-
|
CHAR Artichoke&chese baked char, porchini spiced mashed potato, parsnipcrisp and basilsauce
| 204:-
|
CORN CHICKENBREAST THE VERY HEALTY WAY Panchetta and sundried tomato stuffed cornchickenbreast, creamy goatcheeselensotto. Soyabean&rocket salad
| 196:-st
|
CALF RIBEYE Grilled calfribeye, sagetossed beetroot, herbfried sweetpotato and fetacheese sauce
| 216:-1
|
LAMB Truffelhoney grilled lambbeef, potato&chevrecheese cake, lemon and rosemary stewed black salsify Sauce bordelaise
| 203:-1st
|
VASTASTADSWORLDFAMOUSBURGER 1/2lbs Chiliburger with extra everything
| 140:-st
|
VEGGIE DE LUXE Corn chiliburger with dirty wildrice, lime&bellpepper yoghurt and coriander&tomatosalsa
| 155:-1
|
|
ENGLIS MENU DESSERT
| >> Upp
|
PARFAIT Lingonberries parfait with toffeesauce and vanillaelderberry pickled appleboats
| 78:-1 |
CAKE Chocolatecake superfudge style with apricotsauce
| 75:-1
|
TIRAMISU Chocolate tiramisu with lime and raspberrysalad
| 78:-1
|
TRUFFEL Baileystruffel ala razz |